Announcement

Collapse
No announcement yet.

Controller Board

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Controller Board

    Looking to source a controller board for our authority.

    If someone knows who I can source this from outside of Australia at a reasonable price please contact me.

    Alternatively if anyone knows why we constantly get a end lane sensor fault with a brand new sensor installed, please advise.

    The board that I believe is at fault is pictured in schematic attachment. 20180910_120456.jpg20180910_120527.jpg

  • #2
    Is it the "end of lane sensor activated too early" error?

    Is the sensor working properly and adjusted right? I know you said a new one, but sometimes things happen!

    Additionally, do you have the zero lane sensor usb stick if it's not going all the way?

    Comment


    • #3
      No the message says "end lane sensor error "

      Yes sensor adjusted correctly. This is the second brand new end sensor @ AUS $300 each.
      No don't have a usb stick. How does this work?
      Thanks

      Comment

      Adsense Classic 2

      Collapse

      Related Topics

      Collapse

       

      Preventative Maintenance Brunswick A Jets A2 - Pin Light Conversion

      Rear Wall House was having a big problem with the pin lights. The ends were pretty much worn out from the vibration so duct tape, electrical tape and jiggling the light would...
       

      Detector Rod Adjustment

      I am currently doing my first detector rod adjustment. The first thing the book tells you to do is adjust the gap between the oor controller and the blocking surface on the detector...
       

      The New Brunswick NXT

      Best Pinsetter on the market today
       

      Distributor Repair Kit

      Has anyone installed a dist. repair kit ? Wanted to know if its a fix to the problem or just a brunswick brand Band-Aid....
       

      Preventative Maintenance - Brunswick A, Jets, A2 - Wiring Problems

      Had to do a service call at a friend's center as he was out of town. Seems Accelerator on 5 & 6 had quit. Breaker, (which fed 3 pairs), had not tripped, ohm check on motor...
      Working...
      X