Announcement

Collapse
No announcement yet.

SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

    lane 1: when i press the cycle button the sweep runs passing its stopping position at the deck and all the way through its cycle. table does not move. instead the sweep continuously cycles by itself. pressing program zero stops the sweep. the sweep button on the front end control box works correctly. the table button works correctly. it is just when i press the cycle button that it does the continous cycling.

    -changed the chassis
    -changed the front end control box
    -changed the microswitches for sweep and table
    -changed motor
    -changed motor plugs
    -changed wiring harness for the whoel front end


    HELP!!!!
    Colossians 3:23

  • #2
    Re: SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

    i'd be changing out the sweep run and sweep reverse switch on the back end control box, and just check all the wires are secure in there before you touch anything else

    Comment


    • #3
      Re: SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

      Backend control box? that would be the chassis?
      Colossians 3:23

      Comment


      • #4
        Re: SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

        Ok so MP chassis. When youj changed the chassis, did you use the same board that was originally on there?

        Comment


        • #5
          Re: SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

          Chassis for 82-90xl. one chassis per pair. put a totally differnt chassis from a working pair on this pair and the problem persisted.
          Colossians 3:23

          Comment


          • #6
            Re: SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

            82-90XL, that might have been useful in your first post, my suggestion was for 82-70 with either MP or SS chassis.

            I'd check your off spot switch to see if any wires are off/ grounding on the frame, these can cause random faults

            Comment


            • #7
              Re: SWEEP CONTINUOUSLY CYCLES! Help Please!

              i changed the off spot switch. problem still persisted.
              its crazy. ive not ever seen anything like it
              Colossians 3:23

              Comment

              Topic Starter RibbonScript

              Collapse

              Adsense Classic 2

              Collapse

              Related Topics

              Collapse

               

              Preventative Maintenance - A Jets A2 - Elevator & Pits

              All this work just to clean under the elevator !!??? LOL A friend is replacing a number of his elevators as the left hand triangle plate brackets are breaking. Rather than...
               

              Preventative Maintenance - A Jets A2 - Ball Wheel Belt Question

              A friend was looking at his ball wheel belt which stated it was 208" long, (Pic 1). He was pretty sure that it is a B205 belt which should be 205" long. The answer...
               

              MONITOR COLOR ISSUE!!

              my appologies if Ive posted this in the wrong area, this is my second post on this site, Ive got a 10 lane center ( 5 pairs ) and on lanes 3&4, I am having a problem with...
               

              Pin spot is off

              I'm currently working at a 38 Lane center. Of those 38 lanes only a few are having this issue.

              I'm currently trying to get all the lanes to have perfect pin spots...
               

              Idler shaft

              One of our lanes has a bad bearing assembly for the distributor pulley. The idler shaft that the pulleys sit on has been damaged where it sits on the bearing. I took the assembly...
              Working...
              X