Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pair of Lanes Running Slow on 1st Ball

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pair of Lanes Running Slow on 1st Ball

    Evening everyone, we have a pair of lanes that are driving me up the wall, the lanes run really slow when detecting pins on 1st ball and take around 20-30 seconds, sometimes don' react at all. I've tried and changed all sorts to no avail, Can anyone shed any light please. Thanks in advance

  • #2
    it takes 20-30 secs for table to come down or 20-30 secs to detect pins before table goes back up or just table goes slower than other machines if the table goes slower than other machines i would say you have the drive belt on the wrong pulley if the table takes 20-30 secs longer to detect and then stops on pins for a length of time i would say its comms problem and if it takes 20-30 secs for machine to cycle then it must be cpu binary setting switch 6 set to left (off) no delay on table when sweep drops or cpu its self
    im never wrong just askme

    Comment

    Topic Starter RibbonScript

    Collapse

    Adsense Classic 2

    Collapse

    Related Topics

    Collapse

     

    Oil in gutters

    I have a Kustodian ion Lane machine. I have recently replaced the oil tip assembly and hose. Recently I have been noticing about every couple feet in the gutters I am getting...
     

    C1 Pinout drawing

    Finished the C1 drawing.

    The base for this came from a drawing made by Felix dated 2006.

    Thanks Felix.




    If you see any...
     

    CCD Processor Move by Masternut

    These are pictures submitted by "MASTERNUT" of a project in his bowling center where he moved his CCD processor boards from the location on the capping to the curtain...
    Working...
    X