Announcement

Collapse
No announcement yet.

NOT SCORING ANYTHING AT ALL!!!!! HELP PLEASE

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NOT SCORING ANYTHING AT ALL!!!!! HELP PLEASE

    I have gs-96 machines and steltronic scoring. on a friday night lane 10 decided to quit scoring. i was on my way out on that friday night last week and i told my relief a few things to do to fix it. I really wasnt worried about it because this has happened before and i had no problems getting it up and working I got several calls that night saying nothing i told him worked. We reset the scoring system,shut down lane computers, rebooted lanes. turned everything completely off from lane power to the office computer, replace the API box (machine interface), replaced ribbon cables, diagnostic box,and even the HV board. But to no avail nothing has worked. I am completely stumped, i dont know what else to do. Please help.

  • #2
    Re: NOT SCORING ANYTHING AT ALL!!!!! HELP PLEASE

    Check if your cable to the FX is connected properly. Did you you try to reset that pair from scoring only? Let me know
    IT'S CARNIVAL TIME!!!

    Comment


    • #3
      Re: NOT SCORING ANYTHING AT ALL!!!!! HELP PLEASE

      I'm not sure what you mean by 'FX'. I reset from scoring first, then shut down the entire system. That included reseting the scoring and lane pair computer. I do not have nexgen on my 96's, if that helps any.

      Comment

      Topic Starter RibbonScript

      Collapse

      Adsense Classic 2

      Collapse

      Related Topics

      Collapse

       

      Preventative Maintenance - A Jets A2 - Elevator & Pits

      All this work just to clean under the elevator !!??? LOL A friend is replacing a number of his elevators as the left hand triangle plate brackets are breaking. Rather than...
       

      Preventative Maintenance - A Jets A2 - Ball Wheel Belt Question

      A friend was looking at his ball wheel belt which stated it was 208" long, (Pic 1). He was pretty sure that it is a B205 belt which should be 205" long. The answer...
       

      MONITOR COLOR ISSUE!!

      my appologies if Ive posted this in the wrong area, this is my second post on this site, Ive got a 10 lane center ( 5 pairs ) and on lanes 3&4, I am having a problem with...
       

      Pin spot is off

      I'm currently working at a 38 Lane center. Of those 38 lanes only a few are having this issue.

      I'm currently trying to get all the lanes to have perfect pin spots...
       

      Idler shaft

      One of our lanes has a bad bearing assembly for the distributor pulley. The idler shaft that the pulleys sit on has been damaged where it sits on the bearing. I took the assembly...
      Working...
      X