Announcement

Collapse
No announcement yet.

Accuscore XL 1 lane scoring gutters?

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Accuscore XL 1 lane scoring gutters?

    I have 1 lane that does not come off zero at the switch, yet still scores a gutter occasionally. I have checked the switch on the sweep, the sweep itself to make sure it wasn't coming off the switch. I was watching it from the back and resetting it manually to see what happened when it scored incorrectly, the zero light stayed on and it also scored.

    I need help.. Not sure what to check next and I don't have any spare scoring parts that work.

  • #2
    I suspect it's an even lane. The scoring start switch, mounted for the rail to open it when up, has a pin that typically rubs against the downsweep track mount. It prevents smooth movement, and can restrict it enough for it to stick.
    You can move the dropsweep mount bracket to the inside of the frame, or grind off some of the pin touching the bracket. Lubricating it, and shortening the spring can help as well.
    .
    .
    .
    This post is not an unpaid promotion of my business.

    Comment


    • #3
      Thank you Ted,

      We oiled and readjusted the bracket that lifts the lever for the switch on the sweep. No scoring issues the 3rd game last night at all. I think that did it..

      Comment

      Topic Starter RibbonScript

      Collapse

      Adsense Classic 2

      Collapse

      Related Topics

      Collapse

       

      Streamlane Mask Halo Lights

      With huge thanks to "Toby" for all his help & expertise...my old masks now have for-real halo lights again.


      ...
       

      Baddest Tool Chest In Town

      Adios, motor boater!

      ...
       

      Aluminum Repair and Welding

      with our broken moving deck i have been asked to figure out if there is a way we can weld it back together in house for very little expense.
      http://aluminumrepair.com/...
       

      Setting Table Harness Connections

      Hi, guys.

      We recently replaced our setting table harness and when the machine's run in diagnostic mode, we get 01, 02, 03, 04 + 09 errors, or when you place pins...
       

      check this jam...

      the ball stuck the table up

      ...
      Working...
      X