Announcement

Collapse
No announcement yet.

accudesk help

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • wb8yjf
    replied
    Originally posted by budman View Post
    We did this does the same thing we changed EEPROMs to 421 did this and get the same thing
    I have SAD1.16 on my AccuDesk and test cwc's with version 4.24. You having low boys with splitters using 2 keypads need SLB4.24.

    Leave a comment:


  • budman
    replied
    Originally posted by 8270king View Post
    Try clearing all the data out of the rear CWC by pressing the reset buttons for 10 seconds from the terminator cable back toward the front desk

    Then clear the front desk by pressing the button for 10 seconds and inputting all the data.

    There is a command in the Accudesk to put lanes in service - but it is usually not needed
    We did this does the same thing we changed EEPROMs to 421 did this and get the same thing

    Leave a comment:


  • wb8yjf
    replied
    OK - I verified that 5.32 doesn't comm. with SAD 1.16 at the desk. To get comm, you'll need to change the software in the scorers to SAS4.24.

    I'm sending you a PM.

    Leave a comment:


  • wb8yjf
    replied
    I'll double check tomorrow, but if I recall correctly - V5.32 doesn't work properly with V1.16 at the desk. If this proves to be the case, you have to use V4.24 in the scorer CWC's. You'll lose two players per lane (6 frame grid), but it will comm. OK with the desk.

    Leave a comment:


  • 8270king
    replied
    http://www.bowltech.com/forums/showt...cion-Key-setup

    Make sure the Wyse terminal is configured correctly

    Leave a comment:


  • 8270king
    replied
    Try clearing all the data out of the rear CWC by pressing the reset buttons for 10 seconds from the terminator cable back toward the front desk

    Then clear the front desk by pressing the button for 10 seconds and inputting all the data.

    There is a command in the Accudesk to put lanes in service - but it is usually not needed

    Leave a comment:


  • budman
    replied
    Each pair of lanes CWC flashes once EPROM in front desk is 116 EProm and lanes 532's. This is a new front desk. Is there something we should do to get it out of stand a lone.

    Leave a comment:


  • 8270king
    replied
    Installed?

    Was there no desk before?

    The eprom in the CWC for the Accudesk is different from the eproms in the back. Check this first.

    Leave a comment:


  • wb8yjf
    replied
    Might be a bad accudesk interface box - any comm flashing at the scoring cwc's?

    Leave a comment:


  • budman
    started a topic accudesk help

    accudesk help

    installed accudesk to our accuscore plus it doesn't seem to be communicating. It allows us to put center name comm light flashes 4 times every 30 seconds or so. Comm light on lane flashesonce every 30 seconds or so any suggestions. Thanks in advance

Topic Starter RibbonScript

Collapse

Adsense Classic 2

Collapse

Related Topics

Collapse

 

Help-broken Part

my crew was clearing a pin jam when the part fell on to the pin-deck. no enough experience to know where this is or what it's called. looking for help so we can order the part...
 

Qubica VDB Battery Replacement Part 2.

Greeting all.
I am sharing a link for a video, part 2, on how I replaced the battery in a Qubica VDB unit.
Thanks for looking.
Bolton454
 

Pin Damage

I have GSX pinsetters just over one year old. Just one of my machines is causing this damage to my pins. I have already adjusted the pin deflector boards to cover the bottom bolts...
 

Making TDM's adjustable.

I have some machines that the time delay cycles like right now when machine is triggered instead of the 3 sec delay. Would like to put in a potentiameter to correct this. Does...
 

1:1 shaft wear

Hi all....I have a pinsetter that knocks over pins at times when setting new pins. The moving deck shifts very abruptly right around 270 degrees. Instead of a smooth movement,...
Working...
X