Announcement

Collapse
No announcement yet.

SYNC question mark on all lanes

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SYNC question mark on all lanes

    We have a center running SYNC with yellow question marks showing on all the tablets. How do I get rid of these and what causes them. Any help is much appreciated

  • #2
    Only time Ive seen the yellow question marks are at the front desk.
    This happens when a new tablet is installed, or the tablet(s) are offline.
    Check your network connections (switches) to make sure the tablets are connected to the system.

    Most systems the tablets connect in the back end switch, which connects to the switch on the overheads, then onto the server/desk/etc.
    Check your backend and overhead switches for power.

    Comment

    Topic Starter RibbonScript

    Collapse

    Adsense Classic 2

    Collapse

    Related Topics

    Collapse

     

    Broken Things!

    Here ya go. This will get us started. This came off lane 40. Feel free to pile on!...
     

    Help-broken Part

    my crew was clearing a pin jam when the part fell on to the pin-deck. no enough experience to know where this is or what it's called. looking for help so we can order the part...
     

    Qubica VDB Battery Replacement Part 2.

    Greeting all.
    I am sharing a link for a video, part 2, on how I replaced the battery in a Qubica VDB unit.
    Thanks for looking.
    Bolton454
     

    Pin Damage

    I have GSX pinsetters just over one year old. Just one of my machines is causing this damage to my pins. I have already adjusted the pin deflector boards to cover the bottom bolts...
     

    Gold Crown Masking Unit

    Here are some photos of a Brunswick Gold Crown single masking unit that I refurbished. I stripped off the old orange vinyl skin and used it to make a template for the new green...
    Working...
    X