Announcement

Collapse
No announcement yet.

Units of oil ?????

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Units of oil ?????

    How many units of oil are you guys putting out in the middle for a THS. does 80 to 90 units sound about right for the 1st zone. Thanks steve

  • #2
    Sounds like a bit high, we do 75 in the middle until 12 feet, and after that the volume goes down to 10 units at 37 feet.
    With the machine you got some patterns, The A22 house 1 is a good and easy pattern.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Pinchezr View Post
      Sounds like a bit high, we do 75 in the middle until 12 feet, and after that the volume goes down to 10 units at 37 feet.
      With the machine you got some patterns, The A22 house 1 is a good and easy pattern.
      Do you use a zero for your last zone so your machine just buffs out last zone ? Thanks steve

      Comment


      • #4
        You are right about that! The last zone is until 41 feet all at 0.

        Comment

        Topic Starter RibbonScript

        Collapse

        Adsense Classic 2

        Collapse

        Related Topics

        Collapse

         

        A2 1 to 1 Gear Box Cover Replacement Due to Crack

        I am refurbishing two converted A2 machines that I will be installing in my home basement this fall. One of them has a leaking gear box and cracked 1:1 gear box cover. I have...
         

        Streamlane Mask Halo Lights

        With huge thanks to "Toby" for all his help & expertise...my old masks now have for-real halo lights again.


        ...
         

        Baddest Tool Chest In Town

        Adios, motor boater!

        ...
         

        Aluminum Repair and Welding

        with our broken moving deck i have been asked to figure out if there is a way we can weld it back together in house for very little expense.
        http://aluminumrepair.com/...
         

        Setting Table Harness Connections

        Hi, guys.

        We recently replaced our setting table harness and when the machine's run in diagnostic mode, we get 01, 02, 03, 04 + 09 errors, or when you place pins...
         

        check this jam...

        the ball stuck the table up

        ...
        Working...
        X