Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Pad Machine Problem

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Phoenix Pad Machine Problem

    Hello all, I have a phoenix pad machine and today while oiling the machine stopped about 30 feet down the lane, forward travel interrupt error, no biggy, When I tried to start the machine again, I received a buffer not up error. Can't figure out how to get everything bck to normal ....

    Please help.

    Tried the Output test on #205, did nothing.

    Thanks in advance. Step by step would be great if you know.

  • #2
    Re: Phoenix Pad Machine Problem

    Check your buffer switches and check if you get voltage towards buffer up/down motor

    Comment


    • #3
      Re: Phoenix Pad Machine Problem

      Is it the Phoenix 3 speed or 4 speed?
      3 leftover nuts and 5 leftover washers... but it's running.

      Comment

      Topic Starter RibbonScript

      Collapse

      Adsense Classic 2

      Collapse

      Related Topics

      Collapse

       

      Stahl's "Tuffy Super Jam Stopper" in action!

      So I decided to try a few of these, I mean the idea totally makes sense and recently I saw these in action and liked what I saw.

      Basically, it's meant as an extension...
       

      Roller Clutch issue

      Has anyone had to remove the plastic ring in the back side of the plate in order to achieve good indexing? I now have 2 roller clutches without the backing rings in service. Either...
       

      Pictures of new machines being installed...

      Here are the accelerators and pits that came with the lanes, kickbacks, gutters, power lifts.



      This a new way of building the supports for the lanes...
       

      Baddest Tool Chest In Town

      Adios, motor boater!

      ...
       

      check this jam...

      the ball stuck the table up

      ...
      Working...
      X