Announcement

Collapse
No announcement yet.

XLi Foul unit issue

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • XLi Foul unit issue

    Hi folks,
    I have a problem whilst I am trying to adjust my fould units, some of them simply will not get a solid light if I hold a reflector about 4" away its fine but any further than that I get nada!! Would it be XLi Chassis or foul sensor that would cause this weak signal?? Trying to get these adjusted is getting VERY painful.... ALL lanes have brand new reflectors. I have lined the small notch in the foul chassis under the sensor itself with the approach side edge of the foul line and the dead center of teh reflector with the approach edge of the foul line. Outside of geting new foul units I don't know what else to try????

    Cheers... Brett..
    AS REQUESTED....The all new and VERY improved "super cool" Pin_Head with super hip shades.....

  • #2
    We have had reports that customers are experiencing the type of difficulty you are describing. The problem is in the sensor and it must be replaced. Part number 612 088 208 uses the same sensors that qubica scoring does (plus it has the necessary bracket for mounting).
    Regards,

    Billy T
    [email protected]

    Comment


    • #3
      Sweet thanks Billy, that part number 612 088 208, is that the number for the actual sensor??
      AS REQUESTED....The all new and VERY improved "super cool" Pin_Head with super hip shades.....

      Comment


      • #4
        The 612 088 208 is the complete wiring harness, including both sensors and brackets, the buzzer and the LED wires. We are working on getting a sensor/bracket assembly, but that is not ready at this time.
        Regards,

        Billy T
        [email protected]

        Comment


        • #5
          And those brackets are the same as the ones in the XLi foul unit? and will mount straight in?
          AS REQUESTED....The all new and VERY improved "super cool" Pin_Head with super hip shades.....

          Comment


          • #6
            The brackets are completely different as far as securing the sensor, but they will mount in the chassis in the same way.
            Regards,

            Billy T
            [email protected]

            Comment


            • #7
              Sweet thanks heaps Billy..
              AS REQUESTED....The all new and VERY improved "super cool" Pin_Head with super hip shades.....

              Comment

              Topic Starter RibbonScript

              Collapse

              Adsense Classic 2

              Collapse

              Related Topics

              Collapse

               

              A2 1 to 1 Gear Box Cover Replacement Due to Crack

              I am refurbishing two converted A2 machines that I will be installing in my home basement this fall. One of them has a leaking gear box and cracked 1:1 gear box cover. I have...
               

              Streamlane Mask Halo Lights

              With huge thanks to "Toby" for all his help & expertise...my old masks now have for-real halo lights again.


              ...
               

              Baddest Tool Chest In Town

              Adios, motor boater!

              ...
               

              Aluminum Repair and Welding

              with our broken moving deck i have been asked to figure out if there is a way we can weld it back together in house for very little expense.
              http://aluminumrepair.com/...
               

              Setting Table Harness Connections

              Hi, guys.

              We recently replaced our setting table harness and when the machine's run in diagnostic mode, we get 01, 02, 03, 04 + 09 errors, or when you place pins...
               

              check this jam...

              the ball stuck the table up

              ...
              Working...
              X