Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mp chassis plus

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse

TOTY

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mp chassis plus

    i have 3 questions about it

    * can i find a electrical shedule of the chassis ?
    * The sweep is not responding, he only makes a lot of noise...when i switched the chassis..the sweep is working...any help ?
    *can i find a second hand mp chassis ?

    thx in advance
    Don J

  • #2
    Re: Mp chassis plus

    Check the pins and sockets.

    Check all circuit breakers.

    JK

    Comment


    • #3
      Re: Mp chassis plus

      Sounds like bad pin(s) in the C1 or possibly a bad contactor. I can get you an MP chassis. email me at : wb8yjf@earthlink.net
      Good luck!
      Jon [img]/content/btubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/usflag.jpg[/img]
      I've had enough of hope & chains.

      Comment

      Topic Starter RibbonScript

      Collapse

      Adsense Classic 2

      Collapse
      widgetinstance 666 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
       

      Black Consoles

      I got tired of the black consoles braking and they look bad.so I made my own....
       

      Deck knocking pins over on new racks (Need help ASAP)

      I am still very new to working on a2s first off.

      We started having this issue on tuesday where when the pinsetter goes to spot a new set of pins, a few of them fall...
       

      Express Model B 40 lanemachine

      Can somebody give an explaniton how pins 2, 3, 6 are supposed to be connected. I had a shortcircuit there for the drive motor connection because of water leakage.
       

      82-70 Distributor belt pulling to the side.

      I have a distributor that is pulling the belt hard to the left in the nine pin position (and possibly 6 pin), but seems fine in the other spots. As you can see the residue and...
       

      82-90 XLi Pin Elevator

      I have several Pin Elevators that I believe to be out of round on my XLi's and was curious if anyone has ever run across this before and is so, what you did about it.
      I'm...
      Working...
      X