Announcement

Collapse
No announcement yet.

mag clutch problem

Collapse

Adsense Classic 1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mag clutch problem

    jap a2 if that makes any difference. im having a machine that the mag clutch is not engaging the pulley. changed clutch, machine ran for approx 2 hrs and did it again. im now thinking i have a bad microswitch on the cross conveyor. anyone think the pulley may be bad or anything else i may be missing?

  • #2
    bad rectifier maybe
    Nick

    Comment


    • #3
      Get a voltage reading on the PLUG of the clutch, (without the cover on) plugged in. See if you get your 90v DC approx. If not, I'd move to the output from the rectifier and check the reading there. That will point you in the direction of the problem; the rectifier or switch.
      Factory & Converted A-2 (US, Ger, Jap)
      Comscore ECT, Matrix & DuoHD
      Walker B, Sanction Standard, Original K, Flex Walker & Ikon
      Kegel C.A.T.S

      Comment


      • #4
        ended up replacing the rectifier. have 92v going out to clutch, running fine as of now. keeping fingers crossed.

        Mike

        Comment

        Topic Starter RibbonScript

        Collapse

        Adsense Classic 2

        Collapse

        Related Topics

        Collapse

         

        A2 1 to 1 Gear Box Cover Replacement Due to Crack

        I am refurbishing two converted A2 machines that I will be installing in my home basement this fall. One of them has a leaking gear box and cracked 1:1 gear box cover. I have...
         

        Streamlane Mask Halo Lights

        With huge thanks to "Toby" for all his help & expertise...my old masks now have for-real halo lights again.


        ...
         

        Baddest Tool Chest In Town

        Adios, motor boater!

        ...
         

        Aluminum Repair and Welding

        with our broken moving deck i have been asked to figure out if there is a way we can weld it back together in house for very little expense.
        http://aluminumrepair.com/...
         

        Setting Table Harness Connections

        Hi, guys.

        We recently replaced our setting table harness and when the machine's run in diagnostic mode, we get 01, 02, 03, 04 + 09 errors, or when you place pins...
         

        check this jam...

        the ball stuck the table up

        ...
        Working...
        X